Livrarea produselor se face prin curierat rapid Fan Courier si Posta Romana iar unica modalitate de plata este numerar la livrare.

Program livrări: Luni – Vineri
Nu se fac livrări Sâmbăta si Duminica.
Durata de livrare a produselor este de 1-5 zile lucrătoare poate fi oferita in perioadele cu volum scăzut de comenzi si in condiții de disponibilitate a produselor, excepție fac perioadele foarte aglomerate precum Black Friday, etc când termenul de livrare poate suferi modificări datorita volumului mare de comenzi.
Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.
Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastră de contact, pentru a putea fi apelat de curier in ziua livrării comenzii. Coletul se va trimite la adresa indicata de dumneavoastră in momentul plasării comenzii.

Clientul are responsabilitatea de a verifica la primirea coletului integritatea produsului si in maxim 48 de ore de la primire are obligativitatea de a notifica in scris PFA IACOB CAMELIA LAVINIA printr-un e-mail însoțit de poze demonstrative ale defecțiunilor survenite. Totodată daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorări majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa întocmească un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare împreuna cu agentul firmei de curierat, si sa păstreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de către client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportării respectivului produs!
Va trebui sa suportați costul direct al returnării produselor având posibilitatea sa alegeți orice curier.Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților si funcționarii produselor.
Pentru returnarea produselor ne puteți contacta telefonic la numărul 0730 895 337, urmând ca cererea de retur sa o trimiteți la adresa de e-mail: [email protected].
Operatorii noștri va vor oferi toate informațiile in privința alegerii modalității de returnare si va vor oferi detaliile suplimentare necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Pot exista situații excepționale, când produsul comandat nu se mai afla pe stoc in momentul comenzii.
Pot exista de asemenea excepții de livrare in termenul standard de livrare de 1-5 zile lucrătoare, pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau ordin de plata, pentru care tranzacția băncii poate dura in funcție de timpul de procesare al fiecărei bănci, in aceasta situație comanda se va procesa doar in momentul in care banii au fost transferați in contul PFA IACOB CAMELIA LAVINIA. Pot exista întârzieri de livrare datorate condițiilor meteo nefavorabile, drumuri impracticabile sau alte cauze ce țin de evoluția vremii.
Prețul produselor aduse pe comanda se poate modifica fata de prețul afișat in momentul efectuării comenzii, situație ce vi se aduce la cunoștința de operatorii PFA IACOB CAMELIA LAVINIA, privind termenul de livrare si/sau modificarea de preț existenta înainte de confirmarea comenzii.
Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar.
Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura in format tipărit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar. Nu returnam banii in magazin pentru comenzile efectuate online.