Va oferim o gama diversificata – Biostimulatoare / suplimente pentru albine, Beevirol, ApiPollen Substitute, AntiVarNosem, Total – Vit, Probiotic Dulcofruct

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Bee Immunity Booster – gel

59,00 lei
Gel tonic pentru albine  Nanotehnologia ajută albina să lupte împotriva factorilor dăunători Crește media de viață a albinei

IdealApi Herbal Syrup (Sirop Beenectar)

IdealApi Herbal Syrup

DISPONIBIL DOAR IN MAGAZIN PRODUS NEMODIFICAT GENETIC Beenectar este un sirop destinat completării rezervelor de hrană pentru a proteja familia de albine împotriva Nosema Apis și Nosema Ceranae.

Alte detalii:

Capacitate zilnică: 20 tone; Perioada de valabilitate: 12 luni; Detalii privind logistica:
  • 13 kg pet, 54 pc/palet
  • găleată 15 kg reutilizabilă
  • pungă 2 kg, 6 buc/cutie

IdealApi Optimal Syrup (Sirop Apinectar Plus)

IdealApi Optimal Syrup

DISPONIBIL DOAR IN MAGAZIN PRODUS NEMODIFICAT GENETIC Apinectar Plus este un sirop ce asigură o bună stimulare a coloniei de albine în perioadele lipsite de cules. Conceput să ofere un cost foarte bun apicultorilor cu rezultate excepționale, familiile de albine dezvoltându-se rapid. Conține: fructoză, glucoză (zaharuri invertite), zaharoză/sucroză (zahar neinvertit), apă, infuzie de ierburi: cimbru, urzică, rubarbă, sunătoare, busuioc, mentă, pelin. Detalii logistice:
  • 13 kg pet, 54 pc/palet
  • găleată 15 kg reutilizabilă
  • pungă 2 kg, 6 buc/cutie

ApiPlant

55,00 lei

ApiPlant

PRODUS CREAT PRIN TEHNOLOGIA NANOPARTICULELOR
EXTRACT DE PLANTE PENTRU STIMULARE PUTERNICĂ A FAMILIEI DE ALBINE

PRET 6,30 RON/KG – Sirop BeeNectar (LA CANTITATEA DE 702 KG TRANSPORT GRATUIT)

4.422,60 lei

DISPONIBIL DOAR IN MAGAZIN

  • BeeNectar este un sirop destinat completării rezervelor de hrană, care protejează familia de albine împotriva Nosema Apis și Nosema Ceranae.
Greutate 13 kg
 

Promotor L47- vitamine, biostimultor de crestere, 1000ml

82,00 lei
Promotor L47 Promotor L este un complex buvabil premium de vitamine combinat cu una din cele mai largi distribuţii de aminoacizi, esenţiali în funcţionarea corectă a organismului.

Oxi Strip benzi cu glicerina vegetala si acid oxalic

32,00 lei
Oxi Strip benzi cu glicerina vegetala si acid oxalic Un pachet contine 20 benzi cu acid oxalic.

TOTAL-VIT

12,00 lei

TOTAL-VIT

Totalvit acţionează rapid asupra familiei de albine, având în componenţă vitamine ce ajută metabolismul acestora

Api-vit star

13,50 lei
PI-VIT START : biostimulatorul de uz apicol API-VIT START se prezinta sub forma de pulbere de culoare alba ambalata in folie de aluminiu in cantitte de 10 gr/plic . Cutia de carton contie 3 plicuri cu API-VIT START ( 10 gr pulbere /plic ).

Hive Alive

67,00 lei

Hive Alive

HiveAliv  este un supliment nutritiv pentru albine care ajută la menținerea unui nivel scăzut al bolilor și infestărilor cu paraziti (în special Nosema ceranae (Nosemoză), Paenaebacillus (Loca americana), Ascosphaera apis (Puiet văros) și Varroa), reduce mortalitatea din iarnă și crește semnificativ producția de miere și populația familiei de albine.